LINE UP

Coverband ‘Mag het wat zachter’

Meezingen, dansen en springen: daar ontkom je niet aan. Mag Het Wat Zachter geeft een vette show vol interactie met het publiek. Niet ingestudeerd en afstandelijk, maar spontaan en enthousiast. Zo zorgt de band voor een fantastische sfeer onder de feestgangers. Mag Het Wat Zachter knalt vanaf nummer één een enorme hoeveelheid energie de zaal in. De negenkoppige band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in verrassende medleys en knallende mash-ups. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Het heeft zich bewezen: Mag Het Wat Zachter heeft duizenden mensen een onvergetelijk feest bezorgd en binnenkort is Vaals aan de beurt!

De Snollebollekes

Deze feesteditie van Vols Tropical sluiten we feestelijk af met een optreden van niemand minder dan de Snollebollekes. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot ‘Partyhit of the Year’ en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam) en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Kortom een feestelijke afsluiter van een feestelijke editie!!!

DJ Jens

Uiteraard zal DJ Jens net als alle eerdere edities van Vols Tropical zorg dragen voor de muzikale ondersteuning tussen de acts door en als afronding van een unieke avond uit! DJ Jens kent het tropische genre als geen ander en weet dit aan te vullen met de toppers uit de hedendaagse charts. DJ Jens is de DJ voor elk feestje in het Heuvelland!